Toppmeny

Studiebesøk i kontorhotellet

Kontorhotellet i Dyrøy tar imot studiebesøk fra kommuner, bedrifter og miljøer som ønsker å lære mer om stedsuavhengig arbeid. Vil dere komme?

Et studiebesøk er nyttig for begge parter. Her er Ragnvald Storvoll fra Dyrøyseminarsenteret i gang med diskusjonen!

Kontorhotellet i Dyrøy og driftskonseptet som er utviklet der, skal danne modell for andre som ønsker å starte opp med et lignende tilbud. Prosjektledelsen legger derfor til rette slik at enkeltpersoner, bedrifter, kommuner og andre som ønsker å se fasilitetene i Dyrøy, kan komme på besøk. Tilbudet skreddersys etter behov. Det kan bestå av foredrag, dialogmøter, treff med stedsuavhengige ansatte og/eller deres ledere, omvisning, presentasjon av ny kunnskap/forskning, møter med andre deler av nettverket som benytter seg av kontorhotellet; Senja Næringshage, Studiesenteret Finnsnes, Universitetet i Tromsø m.fl.

Ta kontakt hvis du eller din bedrift/kommune vil komme til Dyrøy. Dyrøyseminarsenteret bidrar til å finne beste reiserute og løsninger for overnatting og bevertning.

Det kan være nyttig om flere miljøer treffes samtidig! Disse har vært på studiebesøk i kontorhotellet. Er du den neste?

24. mai 2012: En delegasjon fra Bø i Vesterålen.

7. juni 2012: En delegasjon fra Lofoten

Uke 24/2012: En delegasjon fra Forsvaret/Hæren

19. september 2012: Studenter fra Web Science i Southampton og IB-linja fra Senja vgs, avd. Finnfjordbotn

2. oktober 2012: Leader Gotland (digitalt)

14. januar 2013: Delegater fra Bø i Vesterålen, Ibestad og Salangen kommuner. Ibestad og Salangen er pr januar 2013 i ferd med å realisere kontorhotell.

 

Vil du være med, så heng på!

, , ,

Dyrøyseminarsenteret KF, Tverrveien 1, 9311 Brøstadbotn Innlogging