Toppmeny

Kontorhotell Brøstadbotn/Dyrøy

Gå direkte til booking her.

Information in English here. 

Kontorhotellet i Brøstadbotn ble åpnet i februar 2012 for arbeidstakere og studenter som kan leie kontorplass til meget fleksible betingelser. Kontorhotellet i Brøstadbotn drives av prosjektet «Stedsuavhengig arbeid», og er modellutprøving i praksis. Erfaringer etter noen år drift skal gi viktig kunnskap både for arbeidstakere og arbeidsgivere, men ikke minst for kommuner som ønsker å legge til rette for og bruke stedsuavhengig arbeid som en strategi for lokalsamfunnsutvikling.

På kontorhotellet i Brøstadbotn kan du leie kontor eller arbeidsstasjon til fleksible betingelser. Foto: H.E. Børve.

På kontorhotellet i Brøstadbotn kan du leie kontor eller arbeidsstasjon til fleksible betingelser. Foto: H.E. Børve.

Fasiliteter

Kontorhotellet har en flate på ca. 200 kvm og byr på to faste kontor (utleid pr dags dato), tre cellekontor og 12 arbeidsstasjoner. Alle kontor og stasjoner har tilgang til fiberbredbånd og skriver, og våre kunder kan benytte seg av vårt tekjøkken og lunsjhjørnet. Vi inviterer alltid på felles lunsj og gode, faglige samtaler og sosialt samvær under lunsjen!

På kontorhotellet finner du også et digitalt studio som kan leies til enkeltmøter og videomøter. Studio brukes også til digital undervisning på videregående nivå, og disse sendingene har forrang ved eventuelle kollisjoner. Andre digitale studio og møterom finnes imidlertid i kort avstand, og våre medarbeidere er behjelpelig med å finne løsninger! Flere bilder av kontorhotellet finner du her på vår Flickr-konto.

Booking

Kontorhotellet er åpent 24 timer i døgnet, året rundt, men bemannet kun i vanlig arbeidstid. Du er selv ansvarlig for å booke kontorplass på: www.stedsuavhengig.no hvis du ikke har fast avtale om bruk. Bookingløsninga er også tilgjengelig fra på www.dyroy.kommune.no. Booking bør skje noen dager i forveien, men er du kunde fra før, er booking på kort varsel mulig. Når du inngår fast avtale om bruk over lengre tid, vil vi i vertskapet bidra med å booke deg inn på alle gjeldende datoer framover.  Du må likevel booke møterommet. Gå direkte til booking her.

Oppbevaring og orden

Hvert kontor har låsbart skap som du kan benytte deg av i leietiden. De som har kontorplass i landskapet kan benytte seg av de låsbare skapene ved inngangspartiet. Nøklene står fast i skapene. Leietakerne deler på ansvaret for å holde det ryddig og trivelig hos oss. Kjøkkenet ryddes etter bruk. Kaffe og te betales kontant på stedet.

Aktiviteter

Vi tilbyr med jevne mellomrom lunsj med faglig input til våre studenter. Informasjon om dette finnes på vår elektroniske oppslagstavle.

 

Dyrøyseminarsenteret KF, Tverrveien 1, 9311 Brøstadbotn Innlogging