Toppmeny

Salangen legger til rette for stedsuavhengig arbeid

Etter at prosjektet «Stedsuavhengige arbeidsplasser» ble initiert av Dyrøyseminarsenteret i 2009, er flere kontorhotell etablert eller under realisering i Nord-Norge. Salangen er en av kommunene som nå har lagt til rette for fleksible kontorløsninger, slik at de som ønsker å etablere seg i Salangen og omegn, de som ønsker å tilbringe mer tid i kommunen og de som ønsker å flytte hjem og ta med seg jobben på flyttelasset, har et sted å møtes og jobbe stedsuavhengig. 

I «Huset mot Havet» i Sjøvegan sentrum (Salangen kommune) finner du kontorhotellet som åpnet sine dører 22. april 2013. 11 flunkende nye kontorplasser og 4 studieplasser står til disposisjon og kan leies til meget fleksible betingelser. I samme korridor finner du Studiesenteret AS som tilbyr stedsuavhengig studier innen mange fag, og Nasa Salangen, et næringsutviklingsselskap som blant annet ivaretar Salangen kommunes førstelinjetjeneste ovenfor etablerere og eksisterende næringsliv i Salangen. Dessuten finner du flere aktører, både private næringsdrivende og offentlige aktører, NAV er en av disse. I tillegg er det lunsjrom og kjøkken, digitalt studio og møterom – kort sagt alt man trenger for å jobbe effektivt.

IMG_2738 (800x533)

Kontorplasser med utsikt mot havet, Salangen kontorhotell.
Foto: Ragnvald Storvoll, Dyrøyseminarsenteret.

IMG_2745 (800x533)

Et av kontorene på kontorhotellet i Salangen.
Foto: Ragnvald Storvoll, Dyrøyseminarsenteret.

Ansvarlig for utleie av kontorhotellplasser er Arena Elvenes ved daglig leder: +47 91 700 556 eller bjorn@arenaelvenes.no

IMG_2739 (800x533)

Lyse, trivelige kontorfasiliteter i Salangen.
Foto: Ragnvald Storvoll, Dyrøyseminarsenteret.

Åpning av kontorhotell i Salangen

Kontorhotellet i Salangen ble åpnet 22. april 2013. Her innleder Gunnar Sæbø, daglig leder i Nasa Salangen, begivenheten.
Foto: Ulrike Naumann, Dyrøyseminarsenteret.

 

, ,

Dyrøyseminarsenteret KF, Tverrveien 1, 9311 Brøstadbotn Innlogging